Många jobbmöjligheter - både i Sverige och Norge

Många jobbmöjligheter - både i Sverige och Norge

Vill du specialisera dig inom ett specifikt område? Är du på jakt efter en bredare kompetens? Söker du variation och miljöombyte?

Vårt huvudkontor ligger i Luleå, men vi är verksamma från Kiruna i norr till Karlshamn i söder, samt i Norge genom dotterbolaget Narco Polo. Det innebär att du geografiskt har stora valmöjligheter. Det innebär också att det finns en stor bredd på inriktning bland våra uppdrag. Vill du fördjupa dig inom en särskild specialitet eller arbeta på en specifik avdelning är chansen stor att vi kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner.

 

Hög medicinsk kompetens

Alla våra konsulter har en hög medicinsk kompetens och utvecklas dessutom konstant genom nya yrkesmässiga utmaningar. Vi har också alltid en medicinskt ansvarig läkare tillgänglig för stöd och trygghet i olika medicinska frågor. Skulle något gå fel eller om du upplever att patientsäkerheten äventyras så har vi rutiner för att stötta våra medarbetare och hantera situationen. Ditt välbefinnande och dina patienters trygghet är det viktigaste för oss.

 

Intresseanmälan

http://lakarjouren.se/intresseanmaelan/ 

 

Kontakta oss så återkommer vi till dig med uppdaterad information om lediga uppdrag

http://lakarjouren.se/kontakta-oss/